ASX

MKDC sought to create a high quality and sophisticated workspace that captured the essence of ASX. The new environment encourages creative interaction between staff and visitors. The layout maximises natural light and spectacular views of Perth city. The boardroom and waiting room are connected by an irregular perforated aluminium ceiling, a creative and subtle reference to the fluctuations of the daily stock market - bringing a unique point of difference to the polished space and offering visitors a memorable first impression of ASX.

Seamlessly integrated technology and a cohesive palette of high quality materials, create a sophisticated and timeless environment synonymous with ASX brand. This distinguishing project heralds a new standard in commercial design.

600 m2
Level 40, 152 St Georges Tce, Perth